сряда, 13 април 2011 г.

ИОГЕАР је УСБ-то-ХДМИ адаптер доноси музику за ДисплаиЛинк странке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/iogears-usb-to-hdmi-adapter-brings-a-soundtrack-to-the-displayl/:
ДисплаиЛинк адаптери су-Диме-туцета ових дана, савесно приказивање наш десктоп окружења на другим приказује не повезан преко традиционалних монитора интерфејса. Испумпавање видео садржаја на велики екран је поједностављена, наравно, али звук је увек био Ахилову пету деминутив донглес. Унесите ИОГЕАР , чији ГУЦ2025Х УСБ Ектернал ХД, А / В адаптер решава овај проблем тачан - без узимања било какве додатне портове да се покрене. 4.2-Кс .63 - к 2,8-инчни кутија подржава максимална резолуција од 1920 к 1080, и да ће излаз преко ХДМИ када је повезан преко стандардног УСБ прикључка. На никла испод $ 100, цена чини се да је о праву, мада ми не би жалили да компанија бацио у ХДМИ на ДВИ конвертер за добру меру. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање ИОГЕАР је преко УСБ-на-ХДМИ адаптер доноси музику за ДисплаиЛинк странке

ИОГЕАР је УСБ-то-ХДМИ адаптер доноси музику за ДисплаиЛинк странка првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 18:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИОГЕАР | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар