сряда, 13 април 2011 г.

Анди-Један универзални даљински ради андроид 2,1, не више од промену канала

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/andi-one-universal-remote-runs-android-2-1-does-more-than-chang/:
Попут многих универзалних даљинских управљача , Анди-Један поседује компатибилност са хиљадама уређаја, за разлику од већине, међутим, ради на Андроид 2,1. Овај 3,5-инчни тоуцхсцреен кликер да проверите е-пошту, претражујете интернет, контролу мишем ХТПЦ и тастатуру, покрените преко 100.000 андроид апликација, делује као ВоИП телефон, па чак и ударац филмове директно на ТВ преко ХДМИ-скрипта пуњење. То не само контролу уређаја за забаву - то је један. По први пут икада, ваш даљински управљач вам даје избор између промене канал, и играње Љут Птице - ако то није иновација, не знамо шта је. Она је сада доступан за $ 350 - преговарање за неке, али не баш убедљиве за оне који већ поседују смарт телефона .

Наставити читање Анди-Један универзални даљински ради андроид 2,1, не више од промену канала

Анди-Један универзални даљински ради андроид 2,1, не више од промену канала првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 17:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цонспин | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар