събота, 17 септември 2011 г.

Еволта робота да преузму Иронман триатлон, покори курс недељу дана

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Панасониц мало на батерије бота који би могао, Еволта, привукао је нашу пажњу више пута током година. То је већ изасао из Великог кањона и ишао 500км од Токија до Кјото , али изгледа да ни је било довољно да докаже да и истина срчаност његов имењак батерија. Овај пут, Панасониц стављање три робота кроз Иронман триатлон на Хавајима, и они су добили недељу дана да плива 2,4 миље, бицикл 112, и покрените 26.2 маратон миљу. За разлику од меатбагс ради расе, који су дан до краја, роботи се недељу дана - иако они це да раде своје ствари 24 сата дневно, а само узимање паузе да допуне три АА батерије. Заинтригиран? Трка почиње 23. октобра, тако да доста времена да гледају на одговарајући начин изванредан видео објашњавајући изазов тријумвират ситних триатхлетес после паузе.

Наставити читање Еволта робота да преузму Иронман триатлон, покори курс недељу дана

Еволта робота да преузму Иронман триатлон, покори курс недеље првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 17. Апр 2011 14:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хуффингтон Пост | извор Панасониц | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар