събота, 17 септември 2011 г.

Вратимо на редовној програма: Постероус Подиже 5 милиона долара

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RPDYoF2YcqI/:
Screen Shot 2011-09-16 at 4.19.04 PM

Ум, о Хеј момци, шта има? Ништа много више на мојој страни, осим да сам заиста бих Диет Цоке. Такође, чујем да је у повоју за дељење фотографија апликација рођене блоговање платформа Постероус је подизање нешто новца. Тако да то је оно што се дешава овде у врату ТЦ штаб.

Грицкање ово ако сте расположени за неке конкретне технологије вести, једноставно блогање услуга и Тумблр такмичар има само подигао $ 5 милиона долара у Серија Б према више извора. Учествујући у раду округлог ће бити Редпоинт подухватима , новајлија Вентурес Јафцо и постојеће анђела.

У понедељак Постероус обновљени целокупну производа и фокус око Постероус простора, који - у истом духу као и Гоогле кругови - омогућава корисницима да изабрати којима имају специфичан садржај са. До сада производ је примио мешовите одговор од корисника.

Ја сам само ће претпоставити да Постероус ће користити новац да повећа свој тим инжењеринг, јер то је оно што ја обично писати свакодневно у ове ствари. Ова нова средства долазе уз још $ 5.14 милиона у семе, анђела и серија финансирање из И. Цомбинатор , СВ Анђео , Мала капитала , Брајан Покорни и други, што укупних средстава до сада $ 10.14 милиона предузећа.

Мислим да сам могао одмах идите да набавите сада када је Кокс Дијета.


Компанија: Постероус
Финансирање: $ 5.14м

Постероус изашла из И. Цомбинатор у лето 2008, као иновативна компанија фокусирана на израду блогање једноставан - тако једноставно као слање е-маил - и сада има више од 15 милиона месечно корисника. Са лансирањем Постероус простора, компанија доноси заштитни знак једноставности да помогне људима да деле паметније са интуитивним контролама за приватност селективно деле на више платформи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар