събота, 17 септември 2011 г.

Седам држава Супротставите компаније АТ & Т / Т-Мобиле Спајање, АТ & Т, није забринута

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wL9dXIv8V1I/:
attmo

"Овај предлог Спајање би гуше конкуренцију на тржиштима која су од кључног значаја за Њујорку потрошачи и предузећа, уз истовремено смањење приступ јефтине опције и најновији широкопојасне на бази технологије".

Тако саиетх Њујорку државни тужилац Ерик Сцхнеидерман , који је придружио адвокати генерала шест других држава у подршку Одељења за правосуђе одело које је покушао да заустави док је АТ & Т / Т-Мобиле спајања.

Па АТ & Т / Т-Мобиле-лудило се наставља.

Наводи да су дошли у корист ОП одела су Њујорк, Калифорнија, Илиноис, Масачусетс, Охајо, Пенсилванија и Вашингтону. Чак и када пред монтажу опозиције, АТ & Т, изгледа прилично збуњен о целој ситуацији. АТ & Т, портпарол Мајкл Балморис је изјавио да "није необично да се држава адвокате уопште да учествује у поступку спајања ОП преглед или судске струготине." Превод: то није страшно.

Свакако то не боли да је АТ & Т рачунати на подршку 11 држава, који су јавно подржали договор. Алабама, Арканзас, Џорџија, Кентаки, Мичиген, Мисисипи, Северна Дакота, Јужна Дакота, Јута, Западна Вирџинија и Вајоминг имају све бацили њихову подршку иза АТ & Т и Т-Мобиле, вероватно зато што имају корист од повећане бежичне изградњу напоље и више радних места.

Спајање је добио ватрену одбрану јуче мали контингент од 15 дома демократа (11 од којих је добио кампање прилога од компаније АТ & Т ), који подстиче председник Обама да се населе у корист договора. За истински радознали, само Арканзас, Џорџија, а Кентаки преклапања између листе држава које подржавају спајање, и држава које су 15 демократа представљају.

После свега овога, АТ & Т је само још неколико препрека у лице када је предмет иде на суђење. Није немогућ задатак, према Ројтерс : то само значи да је АТ & Т треба да убеде још неколико људи пре него што решење може да буде постигнут.



Няма коментари:

Публикуване на коментар