събота, 17 септември 2011 г.

Виндовс 8 на лаптопу у дубину преглед (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/windows-8-on-a-laptop-in-depth-preview-video/:
Мање од 24 сата након што је уживо на сајту Мицрософта, Стеве Баллмер пријавио невероватних 500.000 преузимања Виндовса 8 Девелопер Превиев. То је пола милиона примерака, ако не и жељни Виндовса фанова. Па, можете нас рачунати међу њима. Иако смо били третирани неким приватним рукама-на време са __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ оптимизован за оперативни систем, нисмо имали до сада, имао прилику да га користи на лаптоп - тј рачунарског окружења где проводимо већину нашег времена , као и оне на којој смо највише користи да видимо Виндовса, посебно.

За протекла три дана, ми смо радили управо то: упознавање са Виндовс 8 користећи добро "ОЛ миш и тастатура комбо. И док да би прочитао као технолошки вишак изјава (? Шта најновију верзију оперативног система Виндовс није смештено курсор), Виндовс 8 је специфичан расе - То је прва верзија оперативног система, где прст улаз није био накнадно, али прве класе грађана. Јасно је да овај пут, Виндовс је оптимизован за додир, али морали смо да се питам да ли да Виндовс телефона инспирисане корисничког интерфејса ће представити стрме криве учења, ако би се на путу, а покушали смо да се о пословним као и обично. Па, како је то разрада за нас? Довољно је рећи да нисмо у Канзасу више, тако да пронађете већина удобну столицу и испуњавају нас после паузе - имамо ох, толико детаља да се удубе у.

Наставити читање Виндовс 8 на лаптопу у дубину преглед (видео запис)

Виндовс 8 на лаптопу у дубину преглед (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 16 Сеп 2011 17:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк |

Няма коментари:

Публикуване на коментар