събота, 17 септември 2011 г.

Схапеваис служи се прет-а-Импример 3Д кости, Лагерфелда стоји за пуну скелета замену

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:
3Д штампани чоколаде ? Наравно, звучи безопасно довољно. Али направио за ред 3Д штампани кости? Сада, то је само морбидно. За хируршки тим у Роиал болници Глазгову за болесну децу, међутим, Тецх добро доћи као буџета цени, пре оперативно планирање алат. Означи Рам, ортопедских хируршких приправник РХСЦ, први пут дошао на идеју да створи коштано-факсимиле после скупа универзитета израде реплика, наручен за процедуру, није успео да испуни неопходне пропорције и величине захтева. Након предузимања мало само-додељене интернета истраживања, оквир сортирају метод за стварање чини од прелома подлактице пацијента користећи ЦТ скенирања обрађен путем отвореног кода ОсириКс софтвера . Ови су онда прошла кроз посебан МесхЛаб пријаву да се среде све артифацтинг, и на крају извози у 3Д-компатибилан СТЛ формату.. Резултат фајлови су послати Схапеваис за штампање , са беле пластике кости копија достављена после само седам дана за £ 77. Болница је било толико задовољна исходом јефтине, то је већ почела припрема рад на операцију кука користећи поновити карлице - и, не, они нису навести да ли пацијент је модна жртва.

Схапеваис служи се прет-а-Импример 3Д кости, Лагерфелд је скраћеница од пуних скелета замену првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 17 Оцт 2011 12:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Схапеваис | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар