петък, 10 декември 2010 г.

Windows Phone Android стартера носи простота "Метро" потребителски интерфейс, но нито един от радост

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/windows-phone-android-launcher-brings-metro-uis-simplicity-but/:
Необходимо е да имат най-новите и големите , но не може да устои на еднаквостта на кран ? Можете лесно да смърч си Android устройство с някои Windows 7 Телефон витрина да впечатлите fanboy приятели. Гледай ти, на "Windows Phone Android" ракетите-носители - вече се предлага в Android Market - не е добре за повече от една лоша шега или три, тъй като е бъгав, не работят на всички телефони (нашите Droid 2, не, и чуваме някои Galaxy S производни, които не се поддържат), не поддържа уведомления, и дори не са тези фантазия автоматична актуализация живо плочки. Не, това, което търсите в тук е само една купчина от кв. иконите, за да стартирате приложения, и втори панел с вертикално превъртане списък на едни и същи. До някои смели душата ни дава реална сделка, въпреки че това може да бъде най-близо ти започваш да се получат.

[Благодаря, Marky знак]

Windows Phone Android стартера носи UI на простотата "Метро", но нито един от радост първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 04:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PocketNow | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар