петък, 10 декември 2010 г.

Aliph попадне в ап игра с челюст глас мисли съобщения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/aliph-gets-into-the-app-game-with-jawbone-thoughts-voice-messagi/:
Ние знаем, че е малко странно да видя челюстта име, свързани с нещо различно от слушалките Bluetooth или говорител, но Aliph изгражда в прилагането игра с нови гласови съобщения за IOS. Наречен мисли, че софтуерът е основно като текстови съобщения или мигновени съобщения с глас. Свободното аудио-базирани съобщения iPhone апартамент, който трябва да се удря в App Store днес, ви позволява да изпращате кратки аудио записи, нито на един контакт или група с кран на един бутон. Ние имаме шанс да ги видиш в D: Потопете се в конференцията Mobile тази седмица и е установено, цялата работа да бъде наистина чудесен начин за заобикаляне на гласови съобщения или по-дълги текстове - всичко, което трябва да направите, е да натиснете върху името на контакта и след което се оставя на кратко гласово съобщение. Няма абсолютно никакво звънене или изчакване. Ако и когато този контакт отговор тя се появява като резба съобщение, и ако сте в зона, която не е благоприятна за слушане на тези вълнуващи съобщения, има и транскрипция функция. Приложението трябва да се удря и днес, но ако имате нужда от повече информация преди да инсталирате подслушване, удари на почивка за пълното съобщение за медиите и кратко видео промо.

Продължавам четене Aliph попадне в ап игра с челюст глас мисли съобщения

Aliph попадне в ап игра с челюст мисли гласови съобщения първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 год. 09:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Челюстна кост | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар