петък, 10 декември 2010 г.

Попитайте Engadget: най-добрите Micro Four Thirds / взаимозаменяеми обектива на камерата на бюджета?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/ask-engadget-best-micro-four-thirds-interchangeable-lens-came/:
Ние знам, че имаш въпроси и ако сте достатъчно смели, за да поиска от света на отговори, тук е на изхода за това. Тази седмица Попитайте Engadget въпрос идва при нас от Terrillo, който изглежда нетърпелив и развълнуван да направи скок нагоре от точка-и-снимай вселената. Ако търсите да изпратите запитване за себе си, пишете ни линия, поиска [в] Engadget dawt] COM [.
"Аз наистина искам нова камера, но не и точка и стреля - като DSLR или Micro Four Thirds. Повече Моят бюджет е $ 300, но мога да отида до $ 400, ако има достатъчно основание камера. Аз наистина искам да се получи ново преди Коледа. Всякакви предложения? "
Предложения? Момче, са там. В сменяеми обективи / Micro Four Thirds пазар избухна тази година, което се почти всички от новината, че произтича от Photokina през септември. Panasonic е GF2 е виждал нажежен прегледи, както на Sony Nex линия. Така че, читатели, какво ще препоръчате? Говори в коментарите по-долу.

Попитайте Engadget: Micro Four Thirds / сменяем обектив на камерата с бюджет? Най-добрите първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември 2010 г 22:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар