петък, 10 декември 2010 г.

Google Cr-48 лаптопа съборени и унищожени в един нещастен ден (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/google-cr-48-laptop-torn-down-and-destroyed-in-one-unlucky-day/:
Момче, ние знаем Cr-48 е трябвало да бъде платформата за изпитване и на всички, но дори и от този стандарт, на Google Chrome OS лаптоп е имал много грубо първия ден на работа. Нападнат от един от нашите любезно Типстъри при неговото пристигане, Cr-48 е бил изкормен и разглобена (най-вече, на дънната платка е милостиво ляво към шасито), разкрива типичния режим на малки електроника, която включва Hynix памет чипове и SanDisk -брандирана SSD. Ние просто се радвам да видя, че самозалепваща лента не играе съществена роля структурно в неговото изграждане. Нещата наистина не получават много по-добре за дебнещ 48, след като се върне вкъщи до Google HQ, обаче, тъй като създателите му са взети заедно цялото видео, съставен от креативни методи за унищожаване за него. Форми на жестоко, жестоко хора.

Продължавам четене Google Cr-48 лаптопа съборени и унищожени в един нещастен ден (видео)

Google Cr-48 лаптопа съборени и унищожени в един нещастен ден (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 г 02:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник googlechrome (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар