петък, 10 декември 2010 г.

Google ролки NFC оборудвани места бизнес комплекти, мускулите на базирани на местоположение територия в Портланд

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/google-rolls-out-nfc-equipped-places-business-kits-muscles-in-o/:
Yelp може да е добър разказвач на ресторант препоръки и Foursquare кардиналът на регистрация, но Google е асо в ръкава си: NFC чипа . Фирмата е вграден в близкото поле комуникации чипове в всеки един от тези "препоръча на Google места" прозорец стикери, които ще бъдат в състояние да задейства с чисто нова Nexus S - просто задръжте телефона до черни точки, и готово, телефона си получава "етикет". Google е сега разпространението на признаци на временна основа до Портланд, Орегон бизнес като част от по-голям Google Места комплект, въпреки че тя не обяснява как (или дали) те ще бъдат в състояние да програмата на чипа. Така или иначе, ако сте собственик на нов горещ съвместно в Портланд, че може и да му се даде завъртане. Намери формуляра за регистрация на по-покритието си връзка, или надникнем една Nexus S прави нещо си след почивката.

Продължавам четене Google ролки NFC оборудвани места бизнес комплекти, мускулите на базирани на местоположение територия в Портланд

Google ролки NFC оборудвани места бизнес комплекти, мускулите на базирани на местоположение територия в Портланд първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Декември, 2010 год. 00:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Lat Long Blog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар