петък, 10 декември 2010 г.

Pioneer екипи с Microvision на лазерен хедс-ъп дисплей, следващото поколение на пико проектор технологии

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/pioneer-teams-with-microvision-on-laser-heads-up-display-next-g/:
Помниш ли, когато на Pioneer Android слуги изстрел лазерни лъчи от очите си и създаде една страхотна прототип хедс-ъп дисплея ? Оказва се, тези лазери дойде от Microbision проектор PicoP , както и че прототипът е Inching към реалността. Виждате ли, на Pioneer партнира с Microvision да се изгради чисто нов лазерен модул за търговската версия - която ще бъде дебют през 2012 г. - с чисто нов дисплей двигател и действително зелен лазер , че е бил липсва формулата се до сега. Не можем да чакаме да горят посоките на движение в нашата колективна ретината, така че ние ще се гледа това внимателно от сега нататък. PR и видео след почивката.

Продължавам четене Pioneer екипи с Microvision на лазерен хедс-ъп дисплей, следващото поколение на пико проектор технологии

Pioneer екипи с Microvision на лазерен хедс-ъп дисплей, следващото поколение на пико проектор технологии първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Дек 2010 09:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар