петък, 10 декември 2010 г.

Smartphone купувача за употреба: най-добрите телефони за AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, и още!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
Вярно е, бране на смартфон е изключително трудно в наши дни. Няма го вече времето, когато вашите възможности са ограничени и възможностите за избор само между по-малко от-злини. Пазарът е избухна, и вземане на решения за намиране на най-доброто устройство за парите си може да бъде един от най-обезсърчително задачите, които някога ще предприемат. Android , IOS , WebOS и Windows Phone са по-добре, отколкото някога сте били преди, носител lineups са по-големи, а дори и избора на плана може да бъде трудна процес, ако не знаете какво точно търсите. Но хей, не позволявайте на стреса на вземане на решение между Droid X и Droid Incredible да послужи като спирачка на вълнението си намерят наистина страхотно притурка - ние имаме гърба си!

Ние сме разбити за избор на две групи за всеки един основен превозвач в САЩ след почивката - в най-добър избор, когато парите не са проблем, а thriftier избор бюджет. Ние сме включени и нашите топ избор за някои от по-малките превозвачи на територията на САЩ, и крайната ни вземете, ако цената и превозвач не стоят по пътя си. В пускането заедно в списъка, ние бяхме шокирани да видите колко много устройства Android го прави, но това е свидетелство за отвореността на платформата (и ненаситна приемането на потребителите на смартфони). 2011 г. ще бъде луд година, но ако сте на пазара в момента, възможностите са невероятни - така че четете, за да видите нашите снимки.

Продължавам четене купувача за употреба Smartphone: най-добрите телефони за AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, и още!

купувача за употреба Smartphone: най-добрите телефони за AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, и още! на първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 14:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар