неделя, 18 септември 2011 г.

Секвоја је Даг Леоне: Ми смо 'Одушевљен' Да се ​​инвеститорима у боји, 'Стаи тунед "За Пивот

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mSTuKBoo6d0/:
color

Није тајна да постоји било главна количина контроверзе око боје, за дељење фотографија апликација која је лансирана почетком ове године са 41 милион долара у финансирању од Секуоиа Цапитал, Баин Цапитал, и Силицијумској долини банке (Секуоиа очигледно ставио 25 милиона долара у). Боја је деби био је један од највише хипед покреће тецх света је видео у протеклих годину дана, и од тада компанија је долазило са извршним полазака , и боре производ . Секвоја партнера Даг Леонеу , који седи на броду боја и ЛЕД инвестиције, сео са нама прошле недеље на ТецхЦрунцх пореметити да разговарају о томе шта је он се односи на његов најузбудљивијем инвестиција у протеклој години (почиње прича о боји, на 4 минута Марк у видео испод).

Леоне каже да боје и њеног оснивача Бил Нгуиен , покретање је "страствени оснивача, који су гласно увођење производа који нису појавили на тржишту или бикова очију", рекао је искрено каже. "Али ми дати предузетник са много храбрости, Густо и који понавља брзо, и ја ћу поново ту особу из дана у дан."

Јасно Леонеу нема жали о његовом инвестиција. Али он је такође признао да ствари нису у реду са лансирањем боја. Он је открио да Секвоја само уложила три дана пре заказаног лансирања Боја, и да деби имао неке апликације слабе тачке.

Он каже да у негативној преси Боја добио после лансирања "Главни разлог компанија добила назад које се хране је због великог прскања саопштење са не много тога да покаже за њу рано." Он додаје да је Нгујен и његов тим су итератинг у јавности, што је посебно тешко за покретање.

Али Леонеу и даље изгледа волујски о будућем Боја је. Он је рекао да Секвоја је "одушевљен" да буде инвеститор у компанији, и упозорава нас да Он се односи на "Стаи тунед о томе шта боја има у рукаву." Плави, који је следећи пројекат Боја је . Немамо превише детаља о томе шта Плава је, али знамо да је нови мобилни апликација са дубоким везама на Фацебоок Фотографије. Могли смо да сазнамо више ове недеље у предстојећим Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце .

Нгујен мора да буде осећање огромне количине притиска са овим предстојећим лансирања. Боја је судбина може бити везан за Плава. Један неисправан производ је прихватљиво, али два неуспела производа може да буде тешко за било коју покретање (чак и са 41 милион долара у подршку) за опоравак од. Леоне заправо ми је рекао након разговора да је он био тестирање Боја нови производ и рекао: "то је страшан." Јасно је да је он пристрасан, али позитивности је за компанију укупног ме тера да мислим да коју год боју има у рукаву могао бити убедљив. Надамо се ћемо сазнати више ове недеље.

Няма коментари:

Публикуване на коментар