неделя, 18 септември 2011 г.

АТ & Т, окреће 4Г ЛТЕ живе, скоро 97 одсто Америке чуда, где је странка

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/atandt-flips-lte-live-nearly-97-percent-of-america-wonders-where/:
Према Ма Бел, АТ & Т, покрива 97 одсто свих Американаца. Наравно, то је укључујући и оне "једном бар ЕДГЕ" места која су до сада откривени као реалност у питању, али без обзира на све то - нема сумње да АТ & Т ЛТЕ лансирање на пригушеном стране. Са Веризон Покрећемо пет пута више ЛТЕ тржишту овог месеца, од АТ & Т, је чак и покретање са, у земљи највећи тест носилац дефинитивно има неке сустижу да уради. Без обзира на пласман, компанија изгледа да је (тихо) отишао живети са пет ЛТЕ тржишта, као данас, са Чикагу, Атланти, Сан Антонио, Далас / Форт Ворт и Хјустон добијања прве паре. Извор линк испод вас води на новој мапи покривености, као и да обећање од превозника да се прошири "4Г ЛТЕ" (не треба мешати са другим 4Г, тачније познат као ХСПА + ) до 15 главне градске области које године до краја. Обратите пажњу како се руралним областима не помињу, упркос много егзибиције код једносмерне струје? Не брините, момци - то је само Преиспитивање Могући .

[Хвала, Маркус]

АТ & Т, окреће 4Г ЛТЕ живе, скоро 97 одсто Америке чуда, где је странка првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 12:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор АТ & Т | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар