четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Мицрософт Енди Леес: прича на телефон није супер корисно, НФВ ускоро на Виндовс Мобиле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/microsofts-andy-lees-talking-to-your-phone-isnt-super-useful/:
Мицрософт Председник оперативног система Виндовс телефона, господин Енди Леес , само упаковано различитих интервју са Ине Фрид у АсиаД, у којој је узео прилику да ликовати у име компаније Нокиа о предстојећем лансирања њеног широког спектра ВП7 базирани смарт телефони. Штавише, он је поносно одговорио на тврдње да ВП7 продаје су мање од оптималног кроз разјашњавање да је Виндовс 7 Телефон је продат у више у првих 12 месеци на тржишту него што Андроид. Наравно, тржишту смарт телефона је у потпуности спремнији за још један учесник када је Мицрософт дошао, али ми дигресију. Он такође сматра ни удараца када су замољени да мислити о Анди Рубин је љуљашке у Виндовс Пхоне из интервјуа синоћ је , уз напомену да "Андроид је веома раздражљив," и да је то велики оперативни систем за одређену популацију. Он је навео да Андроид удари "са мреже апликација," уместо да "људи приближавају", који ВП7 вероватно има. Наравно, сви знамо колико социјална прешао ...

Све изругивања на страну, он је одговорио да Ине на питања око хардвера изборе са овим: "Желели смо да заустави проблема са фрагментацијом, тако да смо закључани доста ствари доле Желимо партнера да додате вредност, али не на начин који је хаотично.. Као пример, ми не хардверско убрзање од претраживача - без обзира који уређај УП сте одабрали, све то функционише на конзистентан начин Неке ствари у 2012 ће се проширити да ".. Прелазак на конкурентнији питања (око Сири, углавном), он је потврдио да корисници заиста разговарају са својим Виндовс Мобиле уређајима, али да врста имплементације видети у Сири није "супер-корисне". Такође је - необично, морамо рећи - напоменуо да ВП7 глас имплементацијама се ослањају на Бинг, који користи предности "пуну снагу интернета, уместо одређеног подскуп." Последња проверили смо, Сири и Волфрам Алпха је повезан на Интернет, али ми се његове тачке - у теорији, у најмању руку. Он је потврдио да разговара са нечији телефон био практично на местима као што су аутомобила, али он као да имплицира да лаје команде за телефон у јавним није нешто што је Мицрософт склон да питам својим корисницима да ради.

На хардвера Узгред, Енди потврдио да НФЦ ће чипсетова заиста брод на ВП7 уређаја у наредних годину дана, и док Мицрософт не занима такмичи са Гоогле-а и као из платформе становишта, то је више него срећан да се омогући мобилно плаћање путем услуге које већ постоје. Да цитирамо: "Мицрософт је пружање технолошких блокова тако да исплате може да се уради на телефону - нисмо се такмиче са другим људима који пружају услуге Ми ћемо имати приступ платформу.." Коначно, он је такође алудира на укључивање ЛТЕ као инфраструктура иза УП развија, остављајући нас да питају да ли ће бити јабука (или неко сасвим друго), као финални 4Г холдоут.

Мицрософт Енди Леес: прича на телефон није супер корисно, НФВ ускоро на Виндовс Мобиле првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 23:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар