четвъртък, 20 октомври 2011 г.

У дубине хајде-нас-купити-Т-Мобиле-АТ & Т астротурф кампању

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

АТ & Т је легендарна за прање своје јавне политике преференције кроз мањина и социјалних услуга група да финансијски подржава како би произвели очигледно спонтаног подршке. Смо написано о томе довољно времена да се не чуди пракси више, али Центар за јавни интегритет је управо закључен у дубину истраживања праксе која је добро вреди погледати. У циљу подршке предложене Т-Мобиле откупа, АТ & Т је дубоко укопане у свој списак присталица, иде толико далеко да се локалне групе као што Шревепорт-Боссиер спасилачку мисију да пишу писма подршке федералне владе.

Наравно, скоро сваки непрофитна контактирао за ЦПИ чланак је био шокиран, шокиран! на било какву сугестију да АТ & Т-их је притисак ... мада нико није демантовао тражи да пишу писма. Неколико цитата су говорили. Посебна Снови Салаш у Ст Цлаир Тоунсхип, Мичигену добила само око 2.000 долара од АТ & Т-у последњих неколико година, али је наставио и написао писмо којим се комисији ФЦЦ тражи Т-Мобиле куповину треба да одобри. "Очигледно је да желимо да подржи предузећима велике или мале, ако су они нас подржавају", рекао је председник групе, Лари Колет, на ИПЦ. "Све је двосмерна улица."

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар