четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Зенд гради Пицк-иоур-партнером ПХП-облак платформу

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Зенд Тецхнологиес је Облози окидач за нови облак сервис за развој и примену софтвера развијеног у ПХП веб страни сервера језик за скриптовање у уторак на конференцији ЗендЦон у Санта Клари, Калифорнија. Зове пхпцлоуд.цом , сервис омогућава програмерима брзо изграде апликације засноване на број __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__с а затим распоредити их у производњу.

Док језицима као што су Руби су можда постали популарни дете у последње време, ПХП је и даље водећи интернет технологије у смислу сирове броја примену, са преко 20 милиона домена користећи само Апацхе ПХП модула. Број ПХП платформа-као-услуга су већ тамо, укључујући и ПХП-Магла , Ред Хат ОпенСхифт , и оркестар (недавно купио Руби-на-Раилс Паас провајдер авлија Мотор ). Али, за разлику од неких "платформа-као-услугу" представе, Зенд је омогућава програмерима да изаберете провајдера инфраструктуре за примену-јавне или приватне облака, или у кући Зенд Сервера систем.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар