четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Деезер иде глобално, стриминг музички сервис који долазе у више од 100 нових земаља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/deezer-goes-global-streaming-music-service-coming-to-over-100-n/:
Многи људи овде у добри стари амерички А су упознати са стриминг музичким сервисима као што су Пандора, рапсодија и Спотифи , али не могу бити свесни да Деезер јела од мелодије онима преко баре. Само прошлог месеца је лансирао мобилни сервис за Оранге, Француска је највећи превозник, а сада компаније желе да стекну много веће географске отисак. Деезер планира да лансира у преко 100 земаља у више блиској будућности, и налази се у процесу партнерства са гомилом других телцос да то уради. То је узимање необичан приступ експанзију, иде за ауралли под служио подручја, уместо уласка у борбу у највећи музички тржиштима у САД и Јапану - Индонежана и Бразилци морам да доле у ​​петак такође, знате. Разлог за то? Стицање права у САД је тешко (и скупо), али глобалне дозволе се лакше доћи до, који омогућава Деезер дијаспоре настати десетак. Тако се радују љубитељи музике широм света, ускоро ћете бити у могућности да бисте добили Деезер даље.

Деезер иде глобално, стриминг музички сервис који долазе у више од 100 нових земаља првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 23:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Иахоо невс | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар