петък, 23 септември 2011 г.

Крикет води напред велики корак, проширује отисак уз малу помоћ пријатеља из малопродајних

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/cricket-takes-a-great-leap-forward-expands-footprint-with-a-lit/:
После потписивања велико спектар споразум са Спринт прошле године, скок је иде за разбио и ваљање своје "вредности погон" Цврчак услуга из земље 25. септембра. Експанзија подразумева посипање од Уалмарт продавница, долар генерал, па чак и каблова Схоппинг Цханнел хсн, али већина његових нових достигну ће доћи из партнерства са Бест Буи. У додатку понуде месечне планове за глупи и паметних телефона подједнако, МВНО је такође служио до специфичне Муве Музика пакете услуга да се играју лепо са три наредна телефона. Уз Самсунг виталности и ЗТЕ хор (и да буду на располагању пре него што празници), Крикет је уводи свој први паметни телефон ЗТЕ - Резултат. Не идите у потрази за хигх-енд спецификације овде, као 3,5-инчни Андроид уређај ради __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ врху 600МХз процесор и обухвата 3,2 мегапиксела. Карактеристика телефона корисници ће такође добити пар нових опција које можете изабрати, са Хуауеи стуба и Самсунг Цхронограпх нуде на провајдера услуга текућег финансирања . Ако сте расположени да копају кроз ПР игра, прескочите паузу за трио пресе.

Наставити читање Крикет води напред велики корак, проширује отисак уз малу помоћ пријатеља из малопродајних

Крикет води напред велики корак, проширује отисак уз малу помоћ пријатеља из малопродаје првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 17:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МобилеБурн | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар