петък, 23 септември 2011 г.

Спринт за покретање Дирецт Цоннецт 2. октобра, потврђује мобилни затварања ХотСпот

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Начин Спринт је било у последње време дешава ми се питате да ли постоји да ће бити нешто остало да објави на свом 7. октобар стратегију ажурирање . Још један снимак екрана има површину, детаљно намере Сада Мреже да представи своју ЦДМА на бази (читај: нема више иДЕН) Дирецт Цоннецт услуга 2. октобра, са "повећана покривеност" долази почетком наредне године. Смо очекивали да га виде у неком тренутку ове зиме , што значи Некстел алтернатива је све изгурао пре рока. Са овим, требало би да буде слуха вести у блиској будућности у погледу компатибилан телефона попут Нокиа адмирал или Киоцера ДураМак / ДураЦоре Дуо.

На жалост, 2. октобар ће бити испуњен и срећан вести и лоше, јер изгледа као процурила меморандум детаљно Спринт план да капу мобилне жаришта додатак је био у праву у мету. Направљен своје намере званичног јутрос, потврђујући да је то заиста ће бити стављање 5ГБ по месечно поводац на Тетхеринг уради са свог телефона, заједно са оптужбама за вишак $ .05 по додатној мб користи. Грандфатхеред додатака нису овде опцију, тако да сваки тетхерер већ гранатирања из 30 долара за привилегију наћи себе ограничена, као добро. Али, поглед на светле стране: __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с не треба примењивати на податке капу, и на телефону података планова и посветио мобилне широкопојасне пакете остаје неизмењен ... за сада, барем .

Спринт за покретање Дирецт Цоннецт 2. октобра, потврђује мобилни жаришта ограничавање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 16:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор СпринтФеед , БГР | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар