сряда, 26 октомври 2011 г.

Твилио скаче језеру: сада живе у Британији, и целе Европе до краја године

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CBQN5PJYWW4/:
twiliomap

Током последњих неколико година, програмер-суочава услуге попут Хероку и АВС су доказали изузетно популаран, помаже да се смањи невоље да програмери морају да се баве. Један од највећих успешних прича у овом правцу је Твилио , која је покренула још 2008, а подигла око 15 милиона долара у финансирању до сада.

Компанија ради нешто што звучи варљиво једноставан: она прави печење телефонске позиве и текстуалне поруке у апликацију једноставан, са неколицином интуитивно команде као што су "диал" и "реци" као основни градивни блокови. Овај АПИ је доказала да буде много лакши за коришћење од услуге које су коришћене у пред-Твилио дана, а раст је порастао током прошле године. Али постоји једна велика тема: Твилио функционалност је тежак инвалид изван Сједињених Америчких Држава.

То се мења од данас, као Твилио почиње велики роллоут широм Европе. Компанија је држи посебан догађај у Лондону јутрос, где је најавио пуну Твилио услуга у Великој Британији. То значи да ће програмери бити у могућности да купи локални Великој Британији бројеве телефона, и они ће моћи да користе позив / СМС функционалност.

И остатка Европе на путу: Бета је лансирање данас у Пољској, Француској, Португалу, Аустрији и Данској. А до краја за 2011, она планира да подржи Италија, Румунија, Грчка, Белгија, Чешка Република, Мађарска, Шведска, Швајцарска, Бугарска, Словачка и Финска као добро. Твилио ће се постепено бициклизам свака компанија кроз бета верзије програма, тако да као "дипломирани" првих пет бета земаља, више ће бити додат.

Очигледно је ово велика ствар за програмере, јер ће им помоћи да постигну много шире базе корисника (чак и програмерима у САД ће бити у могућности да искористе локалне бројеве телефона у иностранству).

Као део вести, Твилио најављује да ће Зендеск Глас покренути у Великој Британији, покреће нову Твилио подршку.


Компанија: Твилио
Финансирање: $ 15.7М

Твилио нуди програмерима моћан АПИ за телефонске услуге за упућивање и примање телефонских позива, као и слати и примати текстуалне поруке. Њихов производ омогућава програмерима да лакше интегришу различите методе комуникације у своје програме и програме. Твилио омогућава програмерима да користе своје постојеће вештине уеб развој,

Няма коментари:

Публикуване на коментар