сряда, 26 октомври 2011 г.

Цитрик тврди да ће учинити виртуелне рачунаре јефтиније од правих

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VBkHm7pBcM8/citrix-details-integration-of-acquired-vendors-prepares-vdi-ready-chips.ars:

Цитрик је нудио нове технологије како би до-испред цену виртуелне рачунаре јефтиније за предузећа од физичког десктоп у року од шест месеци, истовремено обезбеђујући да виртуелни десктоп перформансе не заостају превише далеко иза традиционалних рачунара. Док је напредак у КсенДесктоп софтвера и способност да се спакује све више виртуелних десктопа на једном серверу фактор у једначину, кључни део је ново партнерство са виртуелним десктоп софтвер НЦомпутинг продавца и хардвера инструменти Тексасу продавац да створи систем на- чип архитектуру која укључује Цитрик сопствене ХДКС високе дефиниције Виртуал Десктоп технологије директно у силикон.

Први уређаји који користе ХДКС систем-на-чипу технологија ће бити продат почетком 2012, и на крају ће довести до клијент уређаја који коштају мање од $ 100, Цитрик тврди.

"По први пут икада, нетрадиционалне уређаје као што су мреже монитори, телефони, паметни клавијатуре, кутије сет топ потрошача, поду продавнице опреме, киосци и болнице радних станица-на-точкови ће моћи да се директно приказ виртуелне апликације и радне површине, без потребе за пуну ПЦ на крајње тачке ", рекао је Цитрик.

ХДКС систем на чипу архитектура је у почетку намењена за АРМ чипове засноване али ће бити проширена на 86. Да бисте омогућили приступ виртуелне рачунаре, ови уређаји би повезивање са подацима о клијентима центре опремљен Цитрик КсенАпп и КсенДесктоп софтвера. Цитрик, каже просечна првој години трошкове за примену физичке десктоп у пословном окружењу је око $ 1,000 по уређају, и да су виртуелне рачунаре на ивици пада испод тог знак и да ће наставити да пада цена, а физичким десктоп остане стабилан.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар