сряда, 26 октомври 2011 г.

Цлоуд базирани сервис обећања назад 99% спама без пријем, или Ваш новац

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/o5c4EsEAO_g/cloud-based-service-promises-99-spam-free-inbox-or-your-money-back.ars:

"Спеар пхисхинг" напада одговорни за РСА Мрежа повреде у марту показао да је е-маил порука остаје најслабија тачка у предузећу безбедности. Чак и када спама система који блокирају већину злонамерних долазних и једноставно досадних е-маил поруке, укупног обима спама који још увек добија преко представља огроман потенцијал пут за нападачима да искористе. Сада, један маил филтрирање компанија нуди гаранције да ће блокирати најмање 99 одсто долазног спама, осим ако вам се деси да се Гоогле-, јабука, Фацебоок или АОЛ.

То је продаја терену од Абака Технологија Цорп , компаније која гради анти-спам технологија штити Иахоо 260 милиона Санд. За сваки дан тачност стопа е-поште компаније филтрирање сервис, под називом Абака облак поште, падне испод 99 одсто, компанија ће дати корисницима кредита који се може применити на било обнављају своје лиценце или према рефундацију. Абака Облак поште је доступан као капија апарат, виртуелни сервер, или чиста облак услуге.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар