сряда, 26 октомври 2011 г.

Цорнинг пилинг назад латица на Лотус Стакло, обећава мале снаге, високих перформанси

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/corning-peels-back-the-petals-on-lotus-glass-promises-low-power/:
Стакло мајстори у континуитету, у Цорнинг су у поново. Иста фирма која ослободила горила стакла на свет сада изаћи са потпуно новим, мада мање окрутних звучним материјалом, познат као Цорнинг Лотус стакла. Дизајниран са ЛЦД и ОЛЕД дисплеја у виду, овај супстрат обећава да испоручи нетакнуте квалитет слике без сиса превише моћи. Према Цорнинг, овај перформанс је углавном због термичке и димензионалну стабилност Лотус ", који омогућава већу резолуцију и брже време одзива. Ове термичка својства такође омогућити да одржи свој облик током посебно топла обраде, чиме се избегава било гадно савијање ефекте. Цорнинг Лотус стакла већ лансиран у производњу, али нема речи о томе када још увек можемо очекивати да се то појави у комерцијалним производима. Шеф прошлости паузе, а украшен штампу.

Наставити читање Цорнинг пилинг назад латица на Лотус Стакло, обећава мале снаге, високих перформанси

Цорнинг пилинг назад латица на Лотус Стакло, обећава мале снаге, високих перформанси првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 09:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар