сряда, 26 октомври 2011 г.

Дванаест Јужној БассЈумп 2 УСБ-субвоофер сада доступан, даље испупчења вашег Мац-Тхумп

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/twelve-south-bassjump-2-usb-subwoofer-now-available-further-bum/:
На први поглед, могло би се збуни Дванаест Југа БассЈумп 2 за 2011 Мац Мини - немојте се заварати мада, овај УСБ сабвуфер има за циљ звук који је све осим тога. Слично као и оригинални БассЈумп , овај момак је усмерена на помагање МацБоок Про звучници додавањем екстра јефтине подстицај и запошљава власничког софтвера да га задржи у свим под контролом. Унапређење на оригиналном, међутим, БассЈумп 2 пумпе из осам додатних децибела обима и долази са "Ремастеред софтвера", пре свега карактерише иМац-а Тхундерболт Дисплеј подршку. Ако се пикуес ваше фенси, БассЈумп 2 је сада доступан за око $ 70 - слично као пар утилитаристички Градо слушалице (или слично), али ми дигресију. Пуна штампу прошлости паузе.

Наставити читање Дванаест Јужној БассЈумп 2 УСБ-субвоофер сада доступан, даље испупчења Тхумп вашег Мац

Дванаест Јужној БассЈумп 2 УСБ-субвоофер сада доступан, даље испупчења вашег Тхумп Мац првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 03:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дванаест Југ | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар