сряда, 26 октомври 2011 г.

Хром 15 пуштен са ... побољшана почетну страну

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7qaK3VmnvrQ/chrome-15-released-with-improved-start-page.ars:

Гоогле је избацио верзију 15 Цхроме своје "стабилно" канал. Ажурирање доноси неке мање козметичке измене, укључујући и благо чишћење страница нове картице, а Гоогле је такође редизајниран Цхроме Веб Сторе са једноставнијим распоред.

"Нова картица", страна, која је приказана по подразумеваној вредности за празне картице, тренутно показује сличице мрежу највише посетио корисника сајтова и обезбеђује пречице за инсталиране корисника Веб апликације. Нова верзија је функционално идентичан, али изглед и понашање су намештена.

Корисници могу страница између пречицама и страна сличица кликом стрелицу или коришћењем траке за навигацију на дну странице. Они такође могу да креирају више страница за примену иконе. Способност да се "ПИН" сличицу да бисте мрежу више није на располагању, али је могуће да превучете сличицу да је један од захтева страница. Десним тастером миша икону апликација омогућава корисницима да прецизира да ли би требало да апликација отворена у редовном картицу, забодена картицу, или преко целог екрана.

Поред ових промена, Гоогле такође ремонтоване Цхроме Веб Сторе. Дизајн је у великој мери поједностављен са дизајном који осећа више апликација као што су. Главни садржај област приказује мрежу инсталирање локала, апликације и теме. То ће динамички учита друго као што доле померање. Сидебар на левој вам омогућава да претрагу или филтрирање по категоријама, док су траке за навигацију на врху показује презле указује на вашу тренутну локацију у навигацији хијерархији.

Нова верзија је тренутно избацио крајњим корисницима, али се такође може преузети ручно са сајта компаније Гоогле.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар