сряда, 26 октомври 2011 г.

Истраживање супер зелена седишту други свет рачунара у

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:

Воодстоцк, Илиноис је вероватно најпознатији по својим глуми улогу у филму 1993 Дан Гроундхог мали Бург, отприлике сат времена северозападно од Чикага, стајао у за мале Пенсилваније граду Пунксутавнеи током филма.. Суд трг је коришћен за снимање чувеног састанка између лика Бил Мареја, Фил Конорс, и продавац осигурања Чет Риерсон, где Конорс кораке ван тротоара у "доози" од блата бара.

Воодстоцк, такође се дешава да се дом за једну од најзеленијих зграда у целој земљи. Ова зграда је тренутно седишту за Мац надоградњу и прибора одлука других светских рачунарство . Арс недавно имали прилику да обилазак објекта и гледа у неки од његових импресивних зелених "функција". Разговарали смо и са генерални директор Лери О'Конор о томе како да се изгради такав диск еколошки зграда је исти драјв који гурају га да гради ОВЦ-ов Мац-пријатан посао на првом месту, буквално голим рукама.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар