сряда, 31 август 2011 г.

Дивите се Микроскопска Сони ОЛЕД електронско тражило

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t88z6qKOO8I/:
Exif_JPEG_PICTURE

Једна од Маркуее карактеристике Сони Алпха нових и НЕКС камере , који узгред изгледају одличан, нови је електронско тражило. Никада нисам био посебно привлаче те ствари, радије огледало на бази оптичко тражило на ДСЛР или једноставно велики, светао ЛЦД на задњој страни већина камера. Али, Фујифилм Кс100 (и поред своје мане) предомислио око корисност ЕВФ, и ја сам спреман да прихвати камеру и то је све електронско, све време. И то помаже да Сони нови екран је чудо минијатуризације.

Тецх-На добио неке информације о величине залогаја ОЛЕД панела се користе у новим камерама, и виде самог уређаја у малим слава је подсетник на то како наши напредни слике уређаји су постали:

Сони претходни ЕВФ је 800 × 600 (мислим) и традиционалне ЛЦД. Нови није само још високе резолуције на 1024 × 768, али то је ОЛЕД панела уместо ЛЦД, дајући му десет пута контраст својих претходника, према Сони. ~ 2,4 милиона тачака чине панела су беле диоде са црвену, зелену или плаву филтери; боје диоде нису сасвим спремни за ударним терминима још.

На екрану је у потпуности у власништву и произведен од стране компаније Сони Мобилни Дисплеј Корпус, и он потврђује да Сони је дубоко у целини ОЛЕД ствар. И комбинујући њихове слике на екрану пословање са Тосхиба и Хитацхи , они изгледа као компанија која је победила за следећу генерацију екрана. Тренутно најпознатијих светских приказује вероватно иПхоне 4 и иПад приказује, а ако високој резолуцији иПад 3 гласине тачне, то би могло наставити. Али чарима ОЛЕДс много и разних, и Сони то зна. Надамо се да ћемо бити видети више импресиван технологије као што је овај невероватан мали ЕВФ у наредних годину или две.



Няма коментари:

Публикуване на коментар