сряда, 31 август 2011 г.

Фордов Евос концепт је облак повезана хибридним ЕВ наше будућности (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/fords-evos-concept-is-the-cloud-connected-hybrid-ev-of-ou/:
Нису спремни за будућност? Штета, овде је - добро, барем у концепт форми. Дебутинг ускоро на међународном ауто-шоу у Франкфурту је Фордов Евос, облак повезана хибридним ЕВ, који служи као преглед врста паметних и хипер-повезаних возила Дирборн на крају жели да изгради. Детаљи о томе шта је овлашћења су оскудни, али знамо да ће Роцк тхе гориво и електрицну енергију осовине од предстојећег Ц-Мак Енерги . И када сте исцрпљени комбиновани 500 километар опсег, можете да допуните да литијум-јонске паковање убацивањем или бежично путем индуктивних пуњења.

Са безразлозно приступ подацима које сте спојлером у облак, Евос је дубоко испреплетен са свакодневну рутину. То ће променити будилник ако је ваш јутарњем састанку је отказан, наставили репродукцију музике са других уређаја где сте стали, па чак и сугеришу алтернативне руте на основу распореда и прошлост вожње историје. Ох и то ће такође пратите откуцаје срца. Не верујете ми? Доказ тога и више бораве у видео након паузе, вхицх'лл ћете, надам се плима преко тил септембра - када дођемо да видимо да ли она живи до хипе лично.

Наставити читање Фордов Евос концепт је облак повезана хибридним ЕВ наше будућности (видео запис)

Фордов Евос концепт је облак повезана хибридним ЕВ наше будућности (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 18:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар