сряда, 31 август 2011 г.

ЦомСцоре позива Андроид врх пас, Аппле је вуче даље испред РИМ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Према цомСцоре, од 82,2 милиона људи у САД са смарт телефона (до десет одсто у последњем кварталу ), Андроид је у првом као највећи платформа још једном, снимање невероватних 41,8 одсто тржишта, као што газда. У не тако близу другог, Аппле је био у стању да кост 27 одсто, затим компанија РИМ на трећем месту спот са 21,7 одсто - на доле 4 процентних поена од последњег квартала. Повлачењем до задње је Мицрософт са 5,7 одсто, и на крају Симбиан са суморна 1,9 одсто - и доле у ​​односу на претходна три месеца. Што се тиче САД произвођаче хардвера иде, Самсунг је и даље на врху са 25,5 одсто тржишта, док је ЛГ добио 20,9 одсто и на крају Самсунг са 14,1 одсто, опала за 1,5 процентна поена од раније. Јабука је била у стању да кост нека стоје у ОЕМ простору са 9,5 одсто удела, док је БлацкБерри ®-произвођач РИМ-само заробљених 7,6 одсто. Као битка плата на, изгледа као Андроидс, иПхоне, БлацкБерри и (Ох Ми) су још увек на врху - бар за ово тромесечје. Погледајте односе са јавношћу, након паузе за пуну Сцорецард.

Наставити читање цомСцоре позива Андроид врх пас, Аппле је вуче даље испред РИМ

ЦомСцоре позива Андроид врх пас, Аппле је вуче даље испред РИМ првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 04:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | извор цомСцоре | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар