сряда, 31 август 2011 г.

Робот Вацуумс: Роомба, Смарбо, а сада смартпхоне-контролисани РобоКинг

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TgkpORaxITc/:
head

Када је робота-вакуум свет постати таква гужва простор? То почиње да звучи као чудовиште филм: РобоКинг односу Смарбо ИИ: Електрични Вуумалоо. Али то има смисла, када мислите о томе. Ми већ имамо "роботе" који пере судове и да наша кафа. Чишћење пода је само другачији скуп проблема за машину за решавање. И после разбио успеха Роомба, сви желе да буду следећа велика чишћење бота. Само прошле недеље Тосхиба представила Смарбо , да Смарбо, а сада ЛГ уласку у игру са РобоКинг Троструки очију . Да, РобоКинг Троструки очију.

Роомба ради свој посао, али паметан посредна заобилажење препрека, али ове нове уређаје су нешто попут Неато КСВ-11, који заправо мапе из области и плановима најбољи пут. Смарбо додаје више сензора, а сада РобоКинг доноси свој смартпхоне у микс.

Је дошао на овај: сада можете контролисати вакуум робота са својим иПхоне. То у ствари чини дупло као неку врсту сигурности бота, што чини његов 899.000 вона (~ $ 750) цена мало прихватљивији. Докле год Ви-Фи ради, требало би да можете да се пријавите на робота даљински и користити га за око (на 18дБ то је довољно да се мирно Пришуњати на мачке са).

Такође је потребно гласовних команди, што је прилично кул. Можете не кажете да престане са радом, идите накнаде, или вам кажем тренутне временске прилике. О врлом новом свету, са оваквим усисиваче у њој.

[Преко Нове лансира ]



Няма коментари:

Публикуване на коментар