четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Нокиа Н9 добија чесме до пар на са представом 360 Блуетоотх звучник (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/27/nokias-n9-gets-its-tap-to-pair-on-with-the-play-360-bluetooth-s/:
Ох, МееГо , ми једва ви знали. Ипак, фински оперативни систем који би могли и даље да нам туш са опажања онога што би сам био ... више распрострањена, то јест. Барем имамо утеху награду виђења вашег домаћина хардвер, Н9 , без напора приказали њене неискоришћен овлашћења НФЦ. Приказана ван овде у демо узети на само умотан Нокиа свету, да тап-то-пар функционалност смо претходно видела у ХП вебОС уређаја и, у скорије време као ИЦС-а "Андроид ширина , мостови плаве поликарбоната плочу да Играј 360 звучник од стране само благим превлачењем. То је све што је потребно да пошаљете нумере са Музика апликације Нокиа директно са Блуетоотх периферне у кривину континуирани облик . Као што видиш? Онда надамо се ових преварени ван функције ће да нађу свој пут до идентичне близанца манго-видно поље линије Лумиа је . Цео видео вас чека одмах после паузе.

Наставити читање Нокиа Н9 добија чесме до пар на са представом 360 Блуетоотх звучник (видео запис)

Нокиа Н9 добија чесме до пар на са представом 360 Блуетоотх звучник (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Оцт 2011 11:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар