четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Адидас миЦоацх Спеед_Целл мере ваше потапање јунаштво и служи вештинама

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/adidas-micoach-speed_cell-measures-your-dunking-prowess-and-serv/:

Када је реч о спортским гаџета, тркачи изгледа да се све добре ствари: Нике + , Мотоацтв , па чак и ФитБит . За све фудбалере, кошаркаше и тежи тениске звезде тамо, Адидас се шири љубав са увођењем своје миЦоацх Спеед_Целл - $ 69.99 уређај који мери кретање и рад у свим правцима без обзира да ли сте у борби, служећи или снимања. Гаџет се уклапа са доње стране компатибилних ципеле да освоји седам сати статистика, укључујући просечне и максималне брзине, број спринту, раздаљина на висок интензитет нивоима, кораке и кораке. Најбољих део? Ваша лична најбољих ће бежично пребацивање у смарт телефона, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, ПЦ или Мац за пост-праксу критике, Спортског центра стил. Фудбал-центриц Компанија је већ објавила компатибилан пар стеге и планира да угаси више миЦоацх-пријатан обуће, као и низ спортских специфичних апликација омогућава спортистима да практично пратити њихов рад. Скок, прескочите или дриблинг преко ПР-у, након паузе за пуну деетс.

Наставити читање Адидас миЦоацх Спеед_Целл мере ваше потапање јунаштво и служи вештинама

Подастрт под:

Адидас миЦоацх Спеед_Целл мере ваше потапање јунаштво и служи вештинама првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 17:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар