четвъртък, 27 октомври 2011 г.

ФингерФлук систем користи магнете за додавање тактилним повратним информацијама на екранима осетљивим на додир

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/26/fingerflux-system-uses-magnets-to-add-tactile-feedback-to-touchs/:
Видели смо број од напора које обећавају да ће учинити тоуцхсцреен више тактилни , али нико сасвим као што је овај такозвани ФингерФлук систему који је развио тим истраживача из Немачке је Аацхен Универзитета. То је закачаљка је слој магнета који леже испод екрана осетљивог на додир и реагују на једноставан напрстак да мора корисник носе. Иако је том Аццоутремент би се могло сматрати мало мана, ипак отварају низ занимљивих могућности - укључујући и могућност да се скрене прст ка ставку на екрану, као и "Лоцк" је у одређеној области. Шта је посебно тастер, међутим, да и ви сте у стању да осетите мало повратних информација пре него што чак и додир екрана - за разлику од осталих у потпуности екрана на бази опција - што би могло да вам омогућавају да раде нешто попут медија плејера без у ствари гледа на ваш телефон. Наравно, све је још увек дуг начине од тога да се скупио до телефона величине, али истраживачи имају радни прототип у столу уређаја. Цхецк ит оут у видео након паузе.

Наставити читање ФингерФлук систем користи магнете за додавање тактилним повратним информацијама на екранима осетљивим на додир

ФингерФлук систем користи магнете за додавање тактилним повратним информацијама са екранима осетљивим на додир првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 26 Оцт 2011 20:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацк дан | извор Ахен универзитета (ПДФ) | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар