четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Мозилла и Мицрософт пуштање обичај Фирефок са Бинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/F9RUp_-B-08/mozilla-and-microsoft-release-custom-firefox-with-bing.ars:

Мицрософт и Мозилла су најавили посебну издање Фирефок који се интегрише са Бинг претраживача. Изгради, који се зове Фирефок са Бинг је доступан за кориснике за преузимање са Мицрософт-хостовани веб сајт.

Када је Фирефок 4 је објављен прошле године, он је додао Бинг као један од доступних опција у уграђени у потрази претраживача кутија. Гоогле остао подразумеваној вредности, али Бинг постала лако доступна корисницима који више воле Мицрософт-ов претраживач. Мицрософт и Мозилла, такође искористио прилику да се успостави модел дељења прихода споразум око претраге интеграције.

Нови "Бинг Фирефок са" претраживач Бинг поставља као подразумевани претраживач и долази са Бинг конфигурисан као почетну страницу. Ове промене су везане за посебну верзију прегледача и неће утицати на садашњи подразумеване у редовном Фирефок издањима. Корисници такође могу опционо инсталирати Бинг Сеарцх за Фирефок додатак да се исте функције у редовном Фирефок изгради.

Мозилла је раније објавила неколико слично прилагођене за Фирефок гради у сарадњи са различитим партнерима. На пример, они објавио посебну верзију Фирефок са Твиттер интеграцијом раније ове године. Мозилла је шири своје везе са комерцијалним партнерима у протеклих годину дана, што је довело до неких неочекиваних кравату-ин-ова . Издање Фирефок са Бинг је само најновији развој.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар