четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Нинтендо поруке првој половини губитак у извештају зараде, косе прогноза још једном

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/27/nintendo-posts-first-half-loss-in-earnings-report-slashes-forec/:
Нинтендо је најновији извештај зарада може бити један од његових највише заборавити. Компанија послали нето губитак од ¥ 70.27 милијарди евра (923 милиона) јутрос, у извештају који покрива првих шест месеци фискалне године која се завршила 30. септембра. То је знатно дубље од ¥ 2.01 милијарде губитак Нинтендо објављени у истом периоду прошле године, иако Нинтендо приписао резултат, једним делом, ојачани јена и опуштене потражња за 3ДС конзолу. Прихода, у међувремену, пала је за 40,6 одсто на годишњем нивоу, на 215,74 ¥ милијарди евра (2,84 милијарди долара), као произвођач пријавио оперативни губитак од ¥ 57.34 милијарди долара. Ствари су изгледа толико суморна, у ствари, да је Нинтендо је одлучио да смањи своје финансијске пројекције још једном , предвиђајући губитак од ¥ 20 милијарди за целу годину (завршава у марту 2012), у поређењу са ¥ 20 милијарди профита је пројектован тек у јулу. И, као Блумберг белешке, ако ови прогностицатионс важи, то би знак Нинтендо први годишњи губитак у пуном 30 година. Оуцх. Погледајте цео извештај за себе на извору линка испод.

Нинтендо поруке првој половини губитак у извештају зараде, косе прогноза још једном је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 27 Оцт 2011 04:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Валл Стреет Јоурнал , Блумберг | извор Нинтендо (ПДФ) | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар