неделя, 1 май 2011 г.

'Фазама рестаурације' компаније Сони ПлаиСтатион Нетворк обећања и Криоцити почетка ове недеље

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/sony-promises-phased-restoration-of-playstation-network-and-qr/:
Сони је доста обећања јутрос о томе како намерава да се носи са испад из ПлаиСтатион Нетворк испада и повреда када није било обилато и свечано се извињава - можете наћи наше Ливеблог овде - укључујући побољшане безбедносне мере и Неколико знак материјале од 30-дана бесплатне претплате на Плаистатион Плус и Криоцити и евентуално неки слободни софтвер. Можда још важније за вас играче, Каз Хираи је рекао новинарима да ће наставити услуга "ускоро", а до краја недеље треба да се врате видети неке функционалности. Наравно, то су та обећања на јапанском, али ако желите да копирате енглески, нећете морати да изгледа далеко, као званични ПлаиСтатион.Блог докопао Саопштење за јавност са свима њима јасно формулисана. Пронађите целокупан документ, након паузе.

Наставити постепено обнове 'читање СОНИ обећања "на ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити почетка ове недеље

рестаурације 'компаније Сони обећава "постепено за ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити почетка ове седмице је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 02:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПлаиСтатион.Блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар