неделя, 1 май 2011 г.

Седмица у Аппле: иПхоне беле чини слетања, Аппле је адреса локације за праћење

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GrSHVwNufe8/week-in-apple-white-iphone-makes-a-landing-apple-addresses-location-tracking.ars:

Шта Роллерцоастер недељно у Аппле Невс то је: Јабука на крају прокоментарисао на иПхоне Лоцатионгате, бели иПхоне-4 је свој јавни деби, Амазон је одговорио на жиг одговара Аппле, Самсунг је тужила Аппле у Европи и Азији, а неки ФОКСЦОНН радници су под истрагом за цури иПад 2 дизајн. Ако нисте били у могућности да пратите на Аппле-сапунице у недељи, прочитајте на за наш преглед:

Аппле коментари на иПхоне локацији олуја, ажурирање софтвера ускоро : Аппле је коначно сломљен своје ћутање о иПхоне-локацију контроверзе која је избила прошле недеље. Компанија Објављено 10-питања Питања о ситуацији, а каже да ће издање ажурирање софтвера који ће помоћи брзо одговоре на неке од питања о приватности.

Амазон Аппле одговара: "Апп Сторе" је генеричка, баците одело : Амазон користећи цитат из Стив Џобс у покушају да докаже да је чак и Аппле-Топ менаџмент изгледа да користи термин "продавницу апликација" на генерички начин.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар