вторник, 30 август 2011 г.

КЛИПСЦХ представио Слика С4А у ушима, омогућава Андроид корисници осете у линији даљински љубав

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/30/klipsch-intros-image-s4a-in-ears-lets-android-users-feel-the-in/:
Нема сумње Клипсцх је С4 бубице линија има неке од најбоље узети за мање од $ 100, али поред свог иПхоне компатибилан С4и варијанта, корисника мобилних телефона који желе у линији даљинског управљача предности су оутта среће. Па, изгледа као времена се мењају "као Андроид оријентисана верзија буке термоизолационе пупољака, на одговарајући начин назван С4А, има поппед уп за унапред наручити на сајту Клипсцх-а. Даљински је компатибилан доле на Андроид 2.1 и чини се да мало намештена од С4и са мање тастере, али спецификације кажу да ће радити за телефонске позиве, музику контролу и подешавање јачине звука. Да би шлаг ову торту је још богатији, Клипсцх за контролу апликација ће омогућити "прилагођене функционалност." Сте цени су на хладном Бенџамин без речи на броду датум још увек, али ћете наћи неке робота-одевен цлосеупс у галерији испод.
[Хвала, Бјорн и Јасон]

КЛИПСЦХ представио Слика С4А у ушима, омогућава Андроид корисници осете у линији даљински љубав првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 00:39:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор КЛИПСЦХ , (Фацебоок) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар