вторник, 30 август 2011 г.

Фотограф иде дигитални, дува пола милиона долара на 10МП сензор

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/photographer-goes-digital-blows-half-a-million-dollars-on-a-10m/:
Икада провео превише на луксуз гледају или торбу ? Смо ја чујем - Енгадгет ормар је заобљена са Баленциага квачила смо икада једва извади више. Али, да ли знате ко смо ми криви за ове необјашњиве пропустима потрошача пресуде? Професионални фотограф по имену Мичел Феинберг, који се дешава да поседује највећих светских дигитални сензор. Он користи 500.000 долара наменски изграђен 8к10 инча камеру назад да помогну хватање моутхватеринг фотографије рекламирање моде клијенте као што су Булгари и Вогуе. Оно што је заиста Лоцо, међутим, је да сензор је само 10МП, што није издалека довољно за штампање уметности. Уместо тога, Феинберг ставља га да ради као замена за ПОЛАРОИД; ​​отимања пуној величини теста фотографије током снимања пре него што враћањем на старомодни лист 8к10 филм за коначну новца снимак. Док је претходно потрошио $ 50к годишње на полароид акција, сада проводи ништа. Дакле, за разлику од оних глупо плаво-Раи-Бан затамњена смо купили за наше одмор, овај блок светлосних рецептивног љубав треба да плати на крају за себе. (Ох, и говорећи летњих пауза, Феинберг каже да тренутно је далеко од његовог, али он обећава да ће порука неке слике узорак на свој сајт, када се врати.)

Фотограф иде дигитални, дува пола милиона долара на 10МП сензор првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Јун 2011 21:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор АПхотоЕдитор | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар