вторник, 30 август 2011 г.

Беионце Трудноћа Новости на МТВ ВМАс Рођења Нови Твиттер Бележимо 8,868 Туеетс Пер Сецонд

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/56_evmdeWDo/:
Twitter

Беионце помогло је подизању Твиттер да нови рекорд у погледу Туеетс секунди синоћ када поп певачица најавила своје трудноће МТВ Видео Мусиц Авардс. Према на Твиттер-у, Беионце велики МТВ ВМА # тренутку дао Твиттер рекорд налетети: 8,868 Туеетс у секунди.

Бијонсе открила њене трудноће на награде показују синоћ, а најава кулминирало певачица трљајући своју бебу избочину на бини после њене перформансе. То је када Твиттер видели рекордан број Туеетс послат.

МТВ и видео записа на форуму гледаност овог догађаја, са 2,3 милиона видео стреам за тај дан. МТВ извештава да у недељу, МТВ.цом привукао је највећи ВМА дан публика икад (скоро 2 милиона), док је МТВ за мобител постигао икада његова највећа дана, укључујући и 2,7 милиона мобилних погледа. МТВ.цом је имао свој највиши ниво реферала од Твиттер икада у недељу, а то је "највећи социјални ВМА дан икада," у складу са мреже.

То је мало изненађујуће да беба вести из познатих личности је преузео рекорд Туеетс у секунди. Претходни ТПС рекордер догодио током последње тренутке игре америчког женског фудбалског тима против Јапана у јулу, са 7,196 Туеетс у секунди.

У погледу прошлости снимају догађаје, Бин Ладена смрт привукао значајну врхунац у Туеетс секунди са 5,106 ТПС. Супер Бовл 2011 видео 4,064 ТПС, као и свих времена висок је дочек Нове године 2010 у Јапану, који је погодио 6.939 ТПС на врхунцу. На дан јапанске земљотреса и цунамија у марту, Твиттер коришћење достигао 5.530 ТПС. И током Роиал Веддинг у Енглеској у априлу, Твиттер достигао врхунац 3,966 ТПС.

Ја вероватно не би ставила Беионце вести бебу у исти шок или категорија достојан вести као горе поменути догађаји (ја заправо није ни гледати ВМАс синоћ). Али чињеница да је вест није до тако високе ангажовање за Твиттер да ли сигнал да људи користе комуникационог алата у рекордном броју.

Фото кредит / МТВ



Няма коментари:

Публикуване на коментар