сряда, 12 януари 2011 г.

Iogear капки два нови безжични клавиатури, един с Bluetooth

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/iogear-drops-two-new-wireless-keyboards-one-with-bluetooth/:

Iogear току-що разкри една безжична клавиатура, за да ги владее, и това е уместно (макар и не творчески) наречен Multi-Link Bluetooth клавиатура с тъчпад, или GKM611B за кратко. Въпреки че името на устройството е тромава, тя има доста хлъзгав характеристики, по-специално възможността да се чифтосат с шест отделни устройства Bluetooth до 30 метра, персонализиране на клавишни комбинации, и относително тегло изящен овладяване от 1.9 кг. В червенокос-отдел доведено дете (макар и нищо против доведени деца, или червенокосите за този въпрос), компанията също дебютира новата 2.4GHz безжична клавиатура договор (известен още като GKM681R), които се чувстват безопасно да се каже има своя прякор любезното съдействие на малките 10,25 х 4,4 х 1-инчов профил. Независимо от Bantam размер, "борда опаковки оптичен тракбол и 16 посветена горещи" клавиши. За тези, на пазара за такива неща, на модела Bluetooth ще се продава в края на Q1 за $ 79.95, а 2.4GHz предлагане ще струва само $ 59.99, което е доста по-евтино, отколкото ouftit на други компактни клавиатури .

Продължавам четене Iogear капки два нови безжични клавиатури, един с Bluetooth

Iogear капки два нови безжични клавиатури, един с Bluetooth първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 05:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар