сряда, 12 януари 2011 г.

Louis Vuitton телефони тока е фалшив, потенциално опасни за мъжество

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Това Louis Vuitton телефони тока идва при нас под формата на Китай и обединява две неща, които никога не трябва да бъдат комбинирани: фалшив колани дизайнер и безжична комуникация. Първо, ние всички сме чували за предупреждения за мобилни телефони в близост един до нашето бебе ръководители, на второ място, ние сме доста сигурни, че приемането на колана си на разстояние всеки път, когато получите покана, не само ще доведе до чувство на неудовлетвореност, но някои доста странно изглежда в метрото, и накрая, това е фалшив. Виж, не е като ние сме против излишък тук, но изглежда, че за нас като твърди злато мобилен телефон е много по-практически инвестиции. Това по-скоро нелепо измишльотина очевидно идва в комплект с Bluetooth слушалка и вградена камера и поддържа карти с двойна готовност и разширяване TF карта. Знаеш ли как се чувстваш за това, но ако трябва, има видео, след като скочи.

Продължавам четене Louis Vuitton колан телефони ключалката е фалшив, потенциално опасни за мъжество

Louis Vuitton телефони тока е фалшив, потенциално опасни за вашето мъжество първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 година 17:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MIC Gadget | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар