сряда, 12 януари 2011 г.

Yantouch Black Diamond 3D атмосфера ръцете iPhone док-он

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/yantouch-black-diamond-3d-ambience-iphone-dock-hands-on/:
Въпреки че не бяха заети да рита се прах по етажите CES, седнахме с Тайванската компания Yantouch да има цигулка с най-новите си продукти на Black Diamond. Когато не се използва, тя наистина е само една красива сферична черен диамант, или поне си фасетиран половината отпред е, но приплъзване в iPhone 4 с Черно ап Diamond активирани, и ще получите фънки звук чувствителни лампа настроение. Освен това, на подсъдимата скамейка и такси на вашия iPhone, докато показва цветовете му, и някъде в дъното на някои черна магия, че тръбите на усилва звука от телефона, въпреки че реалните говорители ще бъде още по-хубав.

В крайна сметка, Yantouch вижда Black Diamond като развиваща се платформа за потенциалните приложения като открит Индикатор за температурата, или някакъв цвят за идентификация на обаждащия инструмент за маркиране виждат отдалеч кой се обажда. Ако всичко върви добре, Yantouch дори ще обмисли възможността да предостави един андроид версия, но не сме сигурни дали 79 $ цена веднага ще сполучлив. Във всеки случай, разгледайте нашите ръце "на видео след почивката.

Продължавам четене Yantouch Black Diamond 3D атмосфера док ръцете iPhone-он

Yantouch Black Diamond 3D iPhone док ръцете атмосфера, на първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 год. 20:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар