сряда, 12 януари 2011 г.

Satarii Star камера база следва всяко ваше движение, може да съществува, ако парите, повдигнати

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/satarii-star-camera-base-follows-your-every-move-might-exist-if/:
Търся нещо като универсална Sony Party-изстрел , на Satarii Star е горе на сайта за набиране на средства IndieGoGo в момента с проста цел: да намерят достатъчно хора, които са готови да платят за действие за проследяване на база за тяхната камера, за да получите нещо, което произвеждат. Концепцията е достатъчно просто - използване на iPhone включени и стандартен триножник планината да включите фотоапарата по ваш избор, хванете сензора и го прикрепя към обект, животно или човек, който искате да следите, и нека НЛП измама - , стига да останем в рамките на 8 метра (около 26 фута), на базовата станция с прикрепена камерата ще се завърти до 180 градуса, за да запази действия в рамката. До настоящия момент те са около половината път до целта си до $ 20 велик - и те вече са заедно плесна функционален прототип, така че че ти не си чист vaporware финансиране. Следвайте почивка за демонстрация, и докато сте в него, отидете напред и да кажем на разстояние всичките си приятели - няма да има нужда ги да държи камерата, докато филмът магически трикове за YouTube вече. Резултат!

Продължавам четене Satarii Star камера база следва всяко ваше движение, може да съществува, ако парите, повдигнати

Satarii Star камера база следва всяко ваше движение, може да съществува, ако парите повдигнат първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 г 23:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник IndieGoGo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар