сряда, 12 януари 2011 г.

Кратко и анекдотична история на iPhone Verizon 4 сделка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/a-brief-and-anecdotal-history-of-the-verizon-iphone-4-deal/:
Време е да започнете съчиняване на епилог на историята за това как Verizon и iPhone дойдоха да бъде щастливо сгодена вчера. Вече сме чували доста за това как последният кандидат подава да отговори на очакванията, но този доклад запазва фокуса предимно от младоженците и техните ухажване. Споразумението бе постигнато през миналата година и бе постигнато с посредничеството Verizon Лоуел МакАдам президент и главен оперативен директор на Apple Тим Кук, с участието на главните изпълнителни директори Иван Seidenberg и Стив Джобс (естествено), и въпреки че търговски аспект само отнема около един ден, предходната техническа пречка е от шест до девет месеца изпитание. Това свързани пускането Verizon клетъчни кули на Apple ГЩ да се провери сигнала и да се избегнат проблеми надеждност, както и като Verizon Изпълнителният директор по технологии Дейвид работа McCarley в Купертино за повече от една година. Що се отнася до останалата част от сделката, двете страни се съгласиха да споделят вътрешна информация (Verizon мрежа на плановете за устройство планове на Apple - не бихте ли искали да знаете) и Verizon трябваше да се съгласят с лого без устройство. Което, като се има предвид сигурни-към-бъда mindblowing продажбите , най-вероятно не е трудно хапче за преглъщане.

Кратко и анекдотична история на iPhone Verizon 4 сделката първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари 2011 год. 14:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мак слухове | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар