сряда, 12 януари 2011 г.

Интуиция в момента предлага GoPayment услуги без такси до февруари, също така хвърля в свободна четец на карти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/intuit-now-offering-gopayment-service-without-fees-through-febru/:
Може би само за да покаже, че не е хип да е площад , Intuit пусна сериозен стимул за бизнеса да скочи на GoPayment банда. Тъй като ние последно видях на мобилни платежни услуги , компанията е решила да предложи на потребителите безплатен четец на карти (до изчерпване на количествата) и без месечни такси на услуги в опит да разшири своята потребителска база. Главната цел на тези, които преработват нисък обем на продажбите, сделката включва $ 0.15 на сделка такса. Това е половината от $ 0.30 такса за масовите потребители, които все още се на безплатна четец за да се регистрираш, но трябва да платите $ 12,95 всеки месец за тази привилегия. Офертата се предлага само за нови клиенти, както и безплатно четец работи само с някои телефони (много по-малко от броя на телефоните, които работят със самия апартамент), но хей, безплатно е безплатна. Да се надяваме система на Intuit не страда от проблеми със сигурността на своя съперник .

Продължавам четене Интуиция в момента предлага GoPayment услуги без такси до февруари, също така хвърля в свободна четец на карти

Интуиция в момента предлага GoPayment услуги без такси до февруари, също така хвърля в свободна четец на карти първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари, 2011 05:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Интуиция | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар