неделя, 17 юли 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбоље думбпхоне на тржишту?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/ask-engadget-best-dumbphone-on-the-market/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам из Јиббен, који није баш кука са гранатирањем из сваког месеца за спрата плана података. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на питајте [у] Енгадгет [давт] Ср.

"Мој надоградњу на АТ & Т, долази ускоро, а ја само желим нови телефон ако је нешто што се може најбоље мој Самсунг Импрессион Ви разговарате много о смарт телефонима и слично, али ја једноставно немам довољно новца да замаху. план података Желим да мој телефон има пуну тастатуру и екран осетљив на додир.. Дакле, шта бисте препоручили за думбпхоне? "

Човек, једноставније дана. Знамо да колега није једини који желе да остану искључен из њихове е-маил у покрету, па шта је пејзаж изгледа као ових дана? И да ли постоји стварно разлог да се држи са АТ & Т ако немате паметни телефон у виду?

Питајте Енгадгет: најбоље думбпхоне на тржишту првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 22:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар